Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας: Ξεκινάει μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά προϊόντα

«Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς, οι πολίτες καταναλωτές»: Η απόφαση ελήφθη μετά από απαίτηση των καταναλωτών ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων και ιδιαίτερα στα προϊόντα γάλακτος

Το ΙΝΚΑ-Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε ότι μετά από απαίτηση των καταναλωτών, ξεκινάει μποϊκοτάζ στα τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα από τις 13 ως τις 20 Φεβρουαρίου 2023, ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων και ιδιαίτερα στα προϊόντα γάλακτος.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΙΝΚΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ζητάμε από τους πολίτες καταναλωτές να μην αγοράζουν για μια εβδομάδα αυτά τα προϊόντα. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς, οι πολίτες καταναλωτές. Ας φροντίσουμε το πορτοφόλι μας, την τσέπη μας, ας προστατέψουμε το εισόδημα που κάποιοι θέλουν να κλέψουν χωρίς ίχνος λογικής, αλλά και ηθικής, αφού παράλληλα μειώνουν τις ποσότητεςστις ίδιες συσκευασίες προϊόντων. Από 13 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα έως 20 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια, τυροκομικά, εγχώρια ή εισαγωγής».