Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη Έκθεση Μαρμάρου και Φυσικών Πετρωμάτων στην Καβάλα

Επιμελητήρια Καβάλας και Δράμας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης και Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να «ανοίξει» ένας καινούριος θεσμός

Μία σημαντική πρωτοβουλία για την 1η Έκθεση Μαρμάρου και Φυσικών Πετρωμάτων ωριμάζει και δυναμώνει, με ισχυρές συνεργασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» στην Καβάλα.

Οι επαφές γίνονται, οι πρώτες κινήσεις δρομολογούνται και φαίνεται να «ανοίγει» ο δρόμος για έναν καινούριο θεσμό με ένα προϊόν-σήμα κατατεθέν της περιοχής μας.

«Το Επιμελητήριο Καβάλας και το Επιμελητήριο Δράμας, με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης και την ουσιαστική ενίσχυση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία της διεθνούς έκθεσης. Σε αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Enterprise Greece, για την τεχνική στήριξη της προσπάθειάς μας, με την συμμετοχή του Κωστή Σιμιτσή και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας και Υπεύθυνο Εξωστρέφειας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Στέφανος Γεωργιάδης», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.