Δημήτρης Λυμπεράκης: Ιδού η… Ανάπτυξη! Εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής στα Λουτρά Ελευθερών! [φωτογραφίες]

Δηκτική δήλωση του περιφερειακού συμβούλου κατά των αρμοδίων που... «δεν έχουν χτυπήσει ούτε ένα αναπτυξιακό καρφί»!

Τα Λουτρά των Ελευθερών, παρά τις εξαγγελίες που έχουν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια, παραμένουν αναξιοποίητα και «ρημάζουν», με τη φθορά του χρόνου να είναι εμφανής τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στα κτίρια που υπάρχουν εκεί.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας ΑΜ-Θ Δημήτρης Λυμπεράκης «κατακεραυνώνει» με γραπτή του δήλωση -που συνοδεύεται από τις απαραίτητες φωτογραφίες- όλους τους αρμόδιους, αιρετούς και μη, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας που, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι για την κατάσταση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Λυμπεράκη.

Λουτρά Ελευθερών: Ιδού η Ανάπτυξη…

«Εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής! Θλίψη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η άλλοτε πολύβουη Πολιτεία με τα δημόσια κτίσματά της και τον πλούτο των ιαματικών νερών της. Οργή για την αδιαφορία και αγανάκτηση για την πλήρη ανικανότητα του επιτελικού κράτους που, χρόνια τώρα, δεν έχει κατορθώσει να υπερβεί γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Απογοήτευση και για την αδράνεια των συνδιοικούντων της Καβάλας, του προέδρου της Εργοανάπτυξης και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, που τρεισήμιση χρόνια τώρα δεν έχουν χτυπήσει ούτε ένα αναπτυξιακό καρφί, παρά το γεγονός ότι η μισθοδοσία τους, για όσα δεν έκαναν, είναι κοντά στις 100.000 ευρώ.

Δειλοί και άβουλοι οι συνδιοικούντες προσμένουν την κεντρική εξουσία και τις αποφάσεις της, παραμένοντας οι ίδιοι πολύ πιο κάτω από το ύψος των περιστάσεων. Έως τότε ασκήσεις και σχέδια επί χάρτου, σε γραφεία και Fora, σε αποστολές στο εξωτερικό και σε επικοινωνιακές φιέστες, χωρίς καμία γείωση με την καθημερινότητα και τα αληθινά προβλήματα των κατοίκων της ΠΕ Καβάλας.

Να τους θυμηθούμε, όταν έλθει η στιγμή της κρίσης»!