Ελληνικό Κτηματολόγιο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση ακινήτων (και) στην Καβάλα

Η πρόσκληση αφορά στη στέγαση περιφερειακών υπηρεσιών-Οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις και η καταληκτική ημερομηνία

Μο Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι το ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (Φορέας) ενδιαφέρεται να μισθώσει ακίνητα για τη στέγαση περιφερειακών υπηρεσιών του, στις περιοχές Καβάλας, Μυτιλήνης και Σερρών κατ’ εφαρμογή του άρθρου 12 παρ. β της της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 7374 ΕΞ 2021 (Β’ 1059/18-03-2021) «Έγκριση κανονισμού για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων από το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 12ετής. Οι απαιτήσεις χώρων και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προς μίσθωση ακινήτων εξειδικεύονται στο Τεύχος Απευθείας Μίσθωσης Χώρων Στέγασης Κτηματολογικών Γραφείων και Υποκαταστημάτων, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Φορέα [μπείτε εδώ].

Οι κτιριακές υποδομές του προς μίσθωση ακινήτου θα διαμορφωθούν με δαπάνες του εκμισθωτή. Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν κατάλληλα ακίνητα θα πρέπει να στείλουν e-mail στη διεύθυνση εδώ, έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στο οποίο θα επισυνάπτουν περιγραφή του ακινήτου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.