Χρυσό βραβείο στα κορυφαία βραβεία πληροφορικής στην Ελλάδα απέσπασε η Καβαλιώτικη εταιρεία Lioncode [φωτογραφίες]

Μια ακόμη κορυφή για τον Χρήστο Παπαδάκη και την εταιρεία του ανάμεσα σε κολοσσούς, όπως Cosmote, Fraport και Eurobank με την πλατφόρμα του Κόμβου Κλιματικής Αλλαγής

Η Καβαλιώτικη εταιρία πληροφορικής με γραφεία στη Χρυσούπολη, Lioncode και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Παπαδάκης κατάφεραν να κατακτήσουν μία ακόμη κορυφή και να αποσπάσουν το χρυσό βραβείο στα κορυφαία βραβεία πληροφορικής στην Ελλάδα με ένα Ευρωπαϊκό Έργο ανάμεσα σε κολοσσούς, όπως Cosmote, Fraport και Eurobank.

Η δήλωση του Χρήστου Παπαδάκη

Χρυσοί και γεμάτοι από περηφάνια στα κορυφαία βραβεία πληροφορικής στην Ελλάδα. Η Lioncode για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να αποσπάσει το μοναδικό Xρυσό Βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε το έργο της δηλώνοντας ηχηρά τη δυναμική της στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα ανάμεσα σε μεγάλους ομίλους (Cosmote, Fraport, Eurobank κλπ).

Το αναγνωρισμένο και πολυβραβευμένο έργο της Lioncode είναι η πλατφόρμα του Κόμβου Κλιματικής Αλλαγής που έχει σκοπό την επίτευξη των εθνικών στόχων για την πράσινη μετάβαση, την ανθεκτικότητα και την ανάκαμψη δημιουργώντας συνεργασίες μεταξύ της πολιτείας και επιστημονικής κοινότητας. Η πλατφόρμα έχει παρουσιαστεί και στο Athens Democracy Forum παρουσία παγκόσμιων οργανισμών από το Κόμβο Κλιματικής Αλλαγής και την εταιρεία μας.

Παρότι ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και η επιμονή της ομάδας μας να ηγείται στον χώρο που εξειδικεύεται την κατέταξαν στην κορυφή. Αποτελεί δέσμευσή μας η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, παρέχοντας τις ιδανικότερες και τις πιο καινοτόμες λύσεις για τους συνεργάτες μας.

Η διάκριση σε αυτό το επίπεδο για δεύτερη συνεχή φορά μας προκαλεί συναισθήματα χαράς αλλά και ευθύνης. Μας δίνει ώθηση να θέσουμε υψηλότερους στόχους και δύναμη να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Ευχαριστώ αρχικά από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν αυτά τα χρόνια και όσους πίστεψαν σε εμάς. Εύχομαι να δικαιώσαμε τον καθένα ξεχωριστά για την επιλογή του. Μα πάνω από όλα, ευχαριστώ όλη την ομάδα της Lioncode που κάθε μέρα δικαιώνει το όνομά της.