Η ENFOS Φωτοβολταϊκά στην KAVALAEXPO 2023: Θέτοντας τον ήλιο στην «υπηρεσία» του ανθρώπου

Δυναμικό «παρών» στην έκθεση από μια καβαλιώτικη εταιρία η οποία εδώ και πάνω από μια δεκαετία αφήνει το επιχειρηματικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό της στίγμα

Δυναμικό «παρών» στην KAVALAEXPO 2023 δίνει η καβαλιώτικη εταιρία ENFOS Φωτοβολταϊκά, η οποία για πάνω από μια δεκαετία εξειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, με επικεφαλής τον ηλεκτρολόγο μηχανικό και ιδιοκτήτη της εταιρίας, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ENFOS είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη -οικονομικά και περιβαλλοντικά- από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, οι οποίες γίνονται ολοένα πιο επίκαιρες και κυρίως, απαραίτητες για την τσέπη του καταναλωτή, με την εταιρία να «συνομιλεί» με τον ελληνικό ήλιο προς όφελος καταναλωτών, επιχειρήσεων και Περιβάλλοντος [διαβάστε εδώ περισσότερα για την εταιρία].

Το στίγμα της εταιρίας, όμως, δεν είναι μόνον επιχειρηματικό και περιβαλλοντικό, αλλά και κοινωνικό:

  • Η εταιρία στήριξε την εμφάνιση του Καβαλιώτη αθλητή του τένις σε αμαξίδιο, μέλους της Εθνικής Ομάδας και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ», Ντίνου Διαλεκτόπουλου στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open [διαβάστε εδώ].
  • Συνέδραμε τη δημιουργία του Μετεωρολογικού Παρατηρητηρίου, ένα διαδραστικό κέντρο παρατήρησης του καιρού στην περιοχή μας με την πολύτιμη βοήθεια της ENFOS [διαβάστε εδώ]. Για να επισκεφθείτε το μετεωρολογικό παρατηρηρητήριο μπείτε στον σύνδεσμο εδώ, ενώ υπάρχει σχετικό εικονίδιο στην κεντρική σελίδα του meteokav εδώ.