Κατεβάζει ρολά η αγορά και η εστίαση της Καβάλας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Η απόφαση ελήφθη μετά από ευρεία και πολυπληθή σύσκεψη εκπροσώπων φορέων της αγοράς

Μετά από ευρεία σύσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2023 στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας, παρουσία πολλών εκπροσώπων φορέων, αποφασίστηκε μια μεγάλη κινητοποίηση για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, ως πρώτη αντίδραση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και δη σε ό,τι αφορά στις πολύ μικρές επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, όπως και τα καταστήματα εστίασης, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Πέραν της κινητοποίησης της Τετάρτης θα υπάρξουν και άλλες κινητοποιήσεις, ενώ θα επιδιωχτεί και συνάντηση με τους τέσσερις βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το Επιμελητήριο Καβάλας, το Τεχνικό Επιμελητήριο ΑΜ, ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας και ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αλλά και οι πρόεδροι και αντιπρόσωποι των σωματείων-μελών της ΟΕΒΕΚ.

*Φωτογραφία: Center TV