Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στις απονομές των βραβείων effieawards 2024

Στην τελετή απονομής των βραβείων την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης εκπροσώπησαν οι Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης  Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  Παναγιώτης Αρχοντής

Στις απονομές των βραβείων effieawards 2024, την Τετάρτη το βράδυ (11/7) στην Αθήνα, εκπροσώπησαν την Περιφέρεια ΑΜΘ ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης  Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Αρχοντής. Στην εκδήλωση παρέστη και «άνοιξε» τις βραβεύσεις ο υφυπουργός και εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρκόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας θέλω να μεταφέρω τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που κατεξοχήν προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν και σε όσους βραβεύονται σήμερα. Η επικοινωνία πρέπει να παραμείνει στην υπηρεσία της επιχειρηματικότητας αλλά και του καταναλωτή».

Ο κ. Αρχοντής στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της επικοινωνίας με τον τουρισμό και στην αναπτυξιακή της διάσταση, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ προς αυτή την κατεύθυνση.