Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο: «Το μέλλον του φούρνου της γειτονιάς μέσα από τα μάτια της νέας γενιάς» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας σε συνεργασία με τα σωματεία Ζαχαροπλαστών Ν.Καβάλας και τη Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Καβάλας την Τετάρτη 28/05/2025 στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ.
Στην εκδήλωση με εισηγητή τον Βαθιώτη Κώστα – Σύμβουλο Marketing, Lesaffre παρουσιάστηκαν προϊόντα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, στρατηγικές για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων καθώς και τα αποτελέσματα μιας πανελλήνιας έρευνας που αποκαλύπτει:
- Πώς αντιλαμβάνονται οι νέοι το ψωμί στη διατροφή τους;
- Τι προσδοκούν από ένα σύγχρονο αρτοποιείο;
- Ποιες αγοραστικές συνήθειες αλλάζουν και γιατί;
- Πώς μπορεί ένας αρτοποιός να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς;