ΟΕΒΕ Καβάλας: Το μέλλον του φούρνου της γειτονιάς μέσα από τα μάτια της νέας γενιάς

Επιτυχημένη εκδήλωση σε συνεργασία με τα σωματεία Ζαχαροπλαστών Ν.Καβάλας και τη Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Καβάλας, όπου παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα και τα αποτελέσματα Πανελλήνιας έρευνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο: «Το μέλλον του φούρνου της γειτονιάς μέσα από τα μάτια της νέας γενιάς» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας σε συνεργασία με τα σωματεία Ζαχαροπλαστών Ν.Καβάλας και τη Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Καβάλας την Τετάρτη 28/05/2025 στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ.

Στην εκδήλωση με εισηγητή τον Βαθιώτη Κώστα – Σύμβουλο Marketing, Lesaffre παρουσιάστηκαν προϊόντα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, στρατηγικές για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων  καθώς και τα αποτελέσματα μιας πανελλήνιας έρευνας που αποκαλύπτει:

  • Πώς αντιλαμβάνονται οι νέοι το ψωμί στη διατροφή τους;
  • Τι προσδοκούν από ένα σύγχρονο αρτοποιείο;
  • Ποιες αγοραστικές συνήθειες αλλάζουν και γιατί;
  • Πώς μπορεί ένας αρτοποιός να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς;