Οι φίλοι μουσικής Καβάλας στον Μαρκόπουλο

Το νέο ΔΣ του συλλόγου επισκέφτηκε στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και τον ενημέρωσε για το έργο και τις δράσεις του

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στο γραφείο του, αντιπροσωπεία από το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Ασημένιος Βασίλειος, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου για την προσεχή περίοδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξαίροντας την πολιτιστική δράση του Συλλόγου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας συνόδευαν οι κυρίες Κοσμίδου Δέσποινα-Αντιπρόεδρος, Θεοδωρίδου Ευαγγελία-Γεν. Γραμματέας, Λιάκα Αλεξάνδρα-Ταμίας, Γιαγκουδάκη Βιβή-Δημόσιες Σχέσεις.

Επίσκεψη από την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) στις 13:30, θα επισκεφθεί τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο γραφείο του, η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, Kate Smith.