Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στην κούρσα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με την «Περιφερειακή Σύνθεση»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου παρουσίασε τον συνδυασμό με τον οποίο θα διεκδικήσει τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Το μήνυμα του κ. Τοψίδη και οι παρουσίες από την Καβάλα

«Περιφερειακή Σύνθεση» είναι το όνομα του ανεξάρτητου συνδυασμού του οποίου ηγείται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Δράμας και Καβάλας, περιφερειακών συμβούλων και πολλών παραγόντων του επιχειρηματικού κόσμου της ΠΑΜ-Θ, όπως του προέδρου της ΟΕΒΕΚ, Γιάννη Παναγιωτίδη, έγινε η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στην Κομοτηνή το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2018 στη Λέσχη Κομοτηναίων.

«Η Περιφέρειά μας δεν μπορεί να πάει μπροστά με κομματικές εμμονές και χρίσματα, αλλά με σύνθεση περιφερειακή», τόνισε, μεταξύ άλλων, από τους βήματος ο κ. Τοψίδης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας, κ.κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και Αργύρης Πατακάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Εξακουστός και Μιχάλης Αμοιρίδης, η επικεφαλής δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής, Φελίνα Καζάκου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Γευσιγνωσία» του δήμου Κομοτηνής, Θέμης Τζενετίδης, ο τέως αντιδήμαρχος Κομοτηνής, Μανώλης Ταπατζάς, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ροδόπης και Ξάνθης, κ.κ. Νίκος Αγγελίδης και Στέλιος Μωραϊτης, ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, Γιώργος Κυμπαρίδης, ο αντιπρύτανης του ΔΠΘ, Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος κ.α.

*Φωτογραφίες: paratiritis-news.gr