Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου

Η αντιπλημμυρική προστασία του δήμου καθώς και ζητήματα συνεργασίας με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, το αντικείμενο της επαφής

Αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Κάτω Νευροκοπίου στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος από τον Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου Βασίλη Γιαννόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Γιαννόπουλος έθεσε υπόψη του κ. Μέτιου ζητήματα αντιπλημμυρικής προστασίας ενώ συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στη συνεργασία ανάμεσα στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Κινατζίδης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Σαββίδης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Τσεπνίδης και στελέχη των δύο φορέων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ακολούθησαν επισκέψεις σε σημεία του λεκανοπεδίου στα οποία πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις.