Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση: Χαιρόμαστε που η δήμαρχος υιοθέτησε την πρόταση μας για την Γέφυρα

Ανακοίνωση του συνδυασμού που θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές αναφορικά με την πρόταση να ζητηθεί η συνδρομή του Στρατού για την προσωρινή αποκατάσταση της πεσμένης Γέφυρας

Την χαρά για την υιοθέτηση της πρότασης που έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανδρέας Καραγιώργης σε τηλεοπτική συζήτηση, που ζήτησε την συνδρομή του Στρατού προκειμένου να αποκατασταθεί προσωρινά η κυκλοφορία στην πεσμένη γέφυρα του παλαιού Νοσοκομείου, εκφράζει με ανακοίνωση της η  Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση.

Αναλυτικά: «Χαιρόμαστε για την, έστω και εκ των υστέρων, υιοθέτηση από την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, της δημόσιας πρότασης του επικεφαλής του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, Ανδρέα Καραγιώργη, η οποία έγινε το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού καναλιού, όσον αφορά την επίσημη πρόσκληση για συνδρομή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μέσω της ΜΟΜΚΑ, για την προσωρινή αποκατάσταση της, πεσμένης από τον περασμένο Νοέμβριο, γέφυρας επί της Αμ.Ερ. Σταυρού.

Από αυτό το πνεύμα υγιούς συνεργασίας, μέσω δημόσιων προτάσεων και συζητήσεων, μπορούν να προκύψουν μόνο θετικές εξελίξεις».