Στην Καβάλα ο Χρήστος Μέτιος με αφορμή τη Λευκή Νύχτα [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση βρέθηκε στην αγορά της πόλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την ΠΕ Καβάλας

Στην Καβάλα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, Χρήστος Μέτιος με αφορμή τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Λευκή Νύχτα).

Ο κ. Μέτιος, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, συναντήθηκε με καταστηματάρχες, ενώ άδραξε την ευκαιρία για μερικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους από την Καβάλα, εκμεταλλευόμενος το εορταστικό κλίμα της αγοράς.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη ανταπόκριση την οποία είχε η Λευκή Νύχτα στον κόσμο όχι μόνο της Καβάλας, αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ του διαμήνυσε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, πέρα από τη στήριξη στη Λευκή Νύχτα.