Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση: Έχουμε υποχρέωση να μην σας απογοητεύσουμε…

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης με την ευκαιρία της ανάδειξης του ως περιφερειακός σύμβουλος

Την διάθεση της παράταξης του για συνεργασία χωρίς όρους και κομματικές παρωπίδες στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ, εκφράζει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης Ανδρέας Καραγιώργης. Στην ίδια ανακοίνωση ευχαριστεί τον κόσμο για την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο ΠΣ και να δουλέψει για μια Περιφέρεια, καλύτερη, διαφορετική και δημιουργική.

Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής της Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότησης

«Ειλικρινή διάθεση για συνεργασία, χωρίς όρους και χωρίς κομματικές παρωπίδες»

«Όταν πριν δύο περίπου μήνες, ξεκινήσαμε από το “μηδέν” την προσπάθειά μας για την  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οραματιστήκαμε μια Περιφέρεια καινοτόμα, που πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητές της. Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε, για μια Περιφέρεια καλύτερη, μια Περιφέρεια διαφορετική, μια Περιφέρεια δημιουργική.
Είχαμε δηλώσει δημόσια, πως αυτή μας η προσπάθεια γινόταν «ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές μας καταβολές και χωρίς προσωπικές δεσμεύσεις».
Έτσι πορευτήκαμε τους δύο επόμενους μήνες.
Έτσι θα πορευτούμε και στα τέσσερα επόμενα χρόνια από τη θέση που εσείς, οι πολίτες της Περιφέρειας μας δώσατε στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.
Με ειλικρινή διάθεση για συνεργασία, χωρίς όρους και χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Σ’ εσάς, τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ανήκει η ευθύνη της επιλογής του προσώπου που θα την διοικήσει.
Σ’ εμάς, τους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους, ανήκει η υποχρέωση να μη σας απογοητεύσουμε».