Συνάντηση γνωριμίας του νέου διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Ο Κώστας Αντωνιάδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πύραρχος Κωνσταντίνο Δαδούδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 4/12 ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Πύραρχος κωνσταντίνος δαδούδης.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας εξήρε το έργο των πυροσβεστών τόσο κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου όσο και στις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν τόσο το Νομό Καβάλας, όσο κυρίως το νησί της Θάσου. Τόνισε τη σημαντική συνεισφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας στην τοπική κοινωνία. Επίσης, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος διοικητής της ΠΥ Καβάλας, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την στήριξή του όσο και την βοήθειά του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής της ΠΥ Καβάλας υπογράμμισε και επιβεβαίωσε ο ίδιος την άριστη συνεργασία των δύο φορέων, και κυρίως με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, δεσμεύτηκε στην συνέχιση αυτής της συνεργασίας, καθώς επίσης τόνισε  ότι οι πυροσβέστες ήταν είναι και  θα είναι κοντά στην τοπική κοινωνία , βοηθώντας και παρέχοντας την στήριξή τους σε κάθε πολίτη που τη χρειάζεται.