Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Δύο επερωτήσεις της παράταξης Κατσιμίγα για την Καβάλα

Το «χάλι» του Αμφιθεάτρου της πρώην Νομαρχίας, οι μελέτες ανακαίνισής του που «αγνοούνται», ο θρησκευτικός τουρισμός και η έλευση του... Πάπα Φραγκίσκου

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Κώστας Κατσιμίγας (επικεφαλής), Δημήτρης Λυμπεράκης και Νικόλαος Αργυρίου υπέβαλαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 προς τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο δύο επερωτήσεις που αφορούν σε θέματα της Καβάλας

Στην πρώτη επερώτηση, οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θέτουν το ζήτημα της ακαταλληλότητας του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της ανάγκης ανακαίνισής του έτσι ώστε να στεγάσει τις κοινωνικές, πολιτιστικές και συνεδριακές ανάγκες της περιοχής.

Διαβάστε την επερώτηση πατώντας εδώ

Στη δεύτερη επερώτηση, οι κ.κ. Κατσιμίγας, Λυμπεράκης και Αργυρίου ρωτούν τον Περιφερειάρχη για την πρόσφατη έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ κονδυλίου ύψους 40.000 ευρώ για τη διοργάνωση θρησκευτικού συνεδρίου στην Καβάλα με θέμα «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Μεταξύ άλλων, οι σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας ζητούν να μάθουν εάν στο ως άνω εγκριθέν ποσό περιλαμβάνονται και τα έξοδα για την «ενδεχόμενη μετακίνηση του Πάπα».

Διαβάστε την επερώτηση πατώντας εδώ