«Υπενθύμιση» από Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Δήμο Καβάλας: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές

Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί και η λαϊκή αγορά της Καβάλας

Μετά και τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση λειτουργίας των ανοιχτών λαϊκών αγορών στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Δήμος Καβάλας συντάσσονται με την οδηγία και υπενθυμίζουν στους πολίτες ότι το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ότι εκτάκτως δεν θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, σε όλη τη χώρα. Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί και η λαϊκή αγορά της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης έκτακτων ενεργειών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τον κορονοϊό

Μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά αναφορικά με το έκτακτο κλείσιμο των λαϊκών αγορών το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, επεκτείνουμε την απόφαση και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ανακοινώνουμε ότι θα είναι κλειστές όλες οι πάσης φύσεως λαϊκές αγορές και παζάρια το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2020 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Καλούμε τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.