Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια. Πρεμιέρα από τον Νέστο [φωτογραφία]

Κώστας Αντωνιάδης: «Διαφυλάττουμε τη Δημόσια Υγεία και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων αλλά και επισκεπτών της περιοχής μας»

Την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αεροψεκασμός για την προνυφοκτονία στον Δήμο του Νέστου και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Κεραμωτής με οικολογικά προϊόντα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν με εντατικό ρυθμό και οι επίγειοι ψεκασμοί σε ρέματα και σε διάφορα χαρτογραφημένα σημεία στην Περιφερειακή Ενότητας Καβάλας.

Μετά την εποπτεία των αεροψεκασμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω, καταρχάς, όλους του υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Υγείας που κάτω από αντίξοες συνθήκες επιτελούν ένα τόσο σημαντικό έργο. Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε να πάντα αφενός μεν για να διαφυλάξουμε την Δημόσια Υγεία των πολιτών του Νομού της Καβάλας, αφετέρου δε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και των κατοίκων αλλά και των τουριστών που θα επισκεφτούν το προσεχές χρονικό διάστημα την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας».