Συμπαραστάτης Πολίτη ΑΜ-Θ: «Ανοιχτά» μόνο μέσω διαδικτύου και ταχυδρομείου

Ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ όπου γίνεται γνωστό ότι οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί του ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης

Μόνο ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά θα μπορούν πλέον οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ να αποστέλλουν τις καταγγελίες τους, στο Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Περιφέρειας, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με διάφορες υπηρεσίες της Περιφέρειας. Αυτό γίνεται γνωστό με ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ, όπου τονίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης στην περιοχή.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ενημερώνουμε τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ που θέλουν να επικοινωνήσουν με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης perifereiaΑργύριο Χουρμουζέλη, ότι λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης, θα πρέπει να αποστέλλουν τις καταγγελίες τους για την επίλυση των διαφορών τους με τις υπηρεσίας της Περιφέρειας, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  [email protected], είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Δημοκρατίας 1 – Κομοτηνή 69132.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη παράστασή τους στο γραφείο του, εφόσον απαιτείται, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας τους, στα τηλέφωνα 25313 50221, κιν. 6976338731 και με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων».