Αντιπεριφέρεια Καβάλας: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατά των κουνουπιών

Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται οι επίγειοι και εναέριοι ψεκασμοί στην ΠΕ Καβάλας – Διαβάστε σε ποιες περιοχές θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις μέχρι τις 22 Αυγούστου

Με αμείωτους ρυθμούς, τη χρήση σύγχρονων μέσων τεχνολογίας και υπό τη συνεχή επίβλεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, συνεχίζεται με επιτυχία το εκτεταμένο πρόγραμμα ψεκασμών επίγειων και εναέριων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, σε όλους τους Δήμους του Νομού της Καβάλας, με στόχο την καταπολέμηση των κουνουπιών και τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Ο κ. Αντωνιάδης επισήμανε σχετικά: «Αξιοποιώντας όλες τις καινοτόμες μεθόδους και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, θωρακίζουμε την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και προασπίζουμε αποτελεσματικά τη δημόσια υγεία. Για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, αλλά και για μένα προσωπικά, τα ζητήματα της προστασίας της δημόσιας υγείας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε εντατικά. Η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ανοχύρωτη την Καβάλα και κανέναν πολίτη απροστάτευτο».

Ακολουθεί το εβδομαδιαίο ενδεικτικό Πρόγραμμα καταπολέμησης Κουνουπιών ΠΕ Καβάλας από 17 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου 2020.