Κώστας Αντωνιάδης: Και πάλι στη Θάσο για τα αντιπλημμυρικά έργα

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας βρέθηκε στο νησί εν όψει των εργασιών μισθώσεων μηχανημάτων για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, προϋπολογισμού 327.484 ευρώ

Στη Θάσο βρέθηκε για ακόμα μια φορά την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες μισθώσεων μηχανημάτων για την αντιμετώπιση των πλημμυρών στο νησί της Θάσου, προϋπολογισμού 327.484 ευρώ.

Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Έχει ήδη ξεκινήσει ο καθαρισμός των κεντρικών ρεμάτων στους οικισμούς Πρίνου και Μαριών, ώστε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού. Εξάλλου, βούληση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση της Θάσου για να μην κινδυνέψει κανένας πολίτης και καμία περιουσία ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που έχουν πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και από τις πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε σε έργα ουσίας, επενδύοντας στην πρόληψη, προστατεύοντας πολίτες, περιουσίες και υποδομές».

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θάσου Σταύρος Τσολάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πρίνου Ευάγγελος Γιάντσος.