Κώστας Αντωνιάδης: Από τις μετρήσεις δεν προκύπτουν υπερβάσεις των ορίων στην ατμοσφαιρική ρύπανση

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από το Χαλκερό όπου βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο κινητός σταθμός ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης - Πώς μπορείτε και εσείς να διαβάστε τις ημερήσιες αναφορές-μετρήσεις (link)

ΟΑντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 με την Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Αικατερίνη Κωνσταντινίδου, τον κινητό σταθμό ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης που βρίσκεται στον οικισμό Χαλκερού του Δήμου Καβάλας.




Μετά το τέλος της επιθεώρησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε: «Από τις το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 γίνονται Μετρήσεις Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης στην περιοχή του οικισμού Χαλκερού Δήμου Καβάλας με την χρήση κινητού σταθμού ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης που έχει μισθώσει η ΠΕ Καβάλας. Από τις έως τώρα μετρήσεις δεν προκύπτουν υπερβάσεις των θεσμοθετημένων ορίων. Για την ΠΕ Καβάλας προέχει η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας των πολιτών, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε τις αντίστοιχες μετρήσεις».

Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ όπου αναρτώνται καθημερινά οι τιμές των ρύπων:

Για να δείτε τις μετρήσεις πατήστε εδώ