ΠΕ Καβάλας: «Επιχείρηση» καθαρισμού του οδικού δικτύου της Θάσου

Υπογραφή σύμβασης παροχής υπηρεσιών με την εταιρία «ΕΥΦΡΟΣΥΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.» για τον καθαρισμό πρανών, τάφρων και ερεισμάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού

Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου και της αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «ΕΥΦΡΟΣΥΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.» σύμβαση παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό πρανών, τάφρων και ερεισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θάσου, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της ανωτέρω σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του κορονοϊου, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπογράφουμε συμβάσεις. Αυτό είναι απόρροια ενός σωστού προγραμματισμού που εφαρμόζουμε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου με τις υπηρεσίες μας, κοιτάζοντας το μέλλον και όχι το παρελθόν. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν έχουν ως στόχο τόσο να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους όσο και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής σε τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Θάσος».