Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Έκκληση Κώστα Αντωνιάδη στους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση σβήνοντας τα φώτα των σπιτιών τους για μια ώρα

ΗΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας ενώνει τις δυνάμεις της με τους πολίτες του κόσμου συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης» και μεταφέρει το μήνυμα της προστασίας της φύσης.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 η ΠΕ Καβάλας θα σβήσει συμβολικά για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30, τα φώτα στο κτίριο του Διοικητηρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες να λάβουν μέρος στην εκστρατεία και να σβήσουν συμβολικά τα φώτα, «φωτίζοντας την ίδια τη Ζωή, διότι το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, καθώς ταυτόχρονα με τη “μάχη” που δίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση».

«Τώρα είναι η στιγμή της δράσης, γι’ αυτό τη φετινή “Ώρα της Γης” στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. Διεκδικούμε και απαιτούμε γενναίες αποφάσεις που θα θέσουν τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν. Διεκδικούμε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, πιο δίκαιο και βιώσιμο για όλους», αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης.