ΠΕ Καβάλας: 300.000 ευρώ για τον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου στα Τενάγη των Φιλίππων [φωτογραφίες]

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη στο χώρο των εργασιών μαζί με τον ειδικό συνεργάτη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κίμωνα Παπαδόπουλο

Τα Τενάγη των Φιλίππων όπου η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας προβαίνει στον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου από τo Παλαιοχώρι προς Κοκκινόχωμα, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, επισκέφτηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κίμωνα Παπαδόπουλο.

Μετά το τέλος της επιθεώρησης των εργασιών ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα με έργα που «θωρακίζουν» τις περιουσίες τους και την παραγωγή τους από πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα. Τα αντιπλημμυρικά έργα είναι απολύτως απαραίτητα λόγω των έντονων φαινομένων που είναι απόρροια της κλιματικής αλλαγής. Υλοποιούμε έργα τα οποία στηρίζουν θέσεις εργασίας και διαχέουν χρήματα στην αγροτική οικονομία».