Χρήστος Γάκης: Ανακοίνωση με ευχαριστίες και… σπόντες για την προμήθεια αρδευτικού δικτύου για την Πιερία Κοιλάδα Παγγαίου

«Δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται κανείς τις προσπάθειες των άλλων και να τις παρουσιάζει σαν προσωπικό του έργο»: Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΑΜ-Θ

Μια ανακοίνωση με ευχαριστίες και… σπόντες έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΑΜ-Θ, Χρήστος Γάκης, σχετικά με την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της προμήθειας αρδευτικού δικτύου για την Πιερία Κοιλάδα Παγγαίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «για όσους όμως προσπαθούν να το εμφανίσουν ως προσωπική τους επιτυχία, καλό θα είναι να περιοριστούν σε αυτό που κάνουν καλά μέχρι σήμερα, τις φωτογραφίες».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Γάκη

Αναφορικά με την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της προμήθειας αρδευτικού δικτύου για την Πιερία Κοιλάδα Παγγαίου, ποσού 30.000 ευρώ, αξίζει καταρχάς να ευχαριστήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη δουλειά που έκαναν, ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Για όσους όμως προσπαθούν να το εμφανίσουν ως προσωπική τους επιτυχία, καλό θα είναι να περιοριστούν σε αυτό που κάνουν καλά μέχρι σήμερα, τις φωτογραφίες! Δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται κανείς τις προσπάθειες των άλλων και να τις παρουσιάζει σαν προσωπικό του έργο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο, που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το ζήτημα και φρόντισε ώστε να δοθεί λύση.