Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Τέθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της καταπολέμησης των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών-Η αντιπροσωπεία της Ένωσης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αλέξη Πολίτη

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ πραγματοποίησε στην Καβάλα θεσμική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον πρόεδρο της Ένωσης, Αστυνόμο Α΄ Άγγελο Παπαθεμελή, τον αντιπρόσωπο της ΕΑΑΜ-Θ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών και Β΄ αντιπρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αναστάσιο Δραγουδάκη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ένωσης μας Υπαστυνόμο Β΄ Πέτρο Ντεληγιάννη.

Από τους εκπροσώπους της Ένωσης, στο πλαίσιο της καθ’ όλα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία στα θέματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο.

Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ιδίως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.