Καβάλα: Ασφαλτοστρώσεις και νέες διαγραμμίσεις σε Κάριανη και Ορφάνι [φωτογραφίες]

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού του Νομού Καβάλας από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας

Στο πλαίσιο των εκτενών εργασιών ασφαλτόστρωσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Νομού Καβάλας και στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εργασίες συντήρησης οδοστρωμάτων σε τμήματα των υπ΄αρίθμ. 6, 8, 10, 11, 12 και 13 επαρχιακών οδών Ν. Καβάλας», προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε τμήμα επιφάνειας 3.500 τ.μ., επί της 10ης επαρχιακής οδού στην έξοδο της Κάριανης προς το Ορφάνι.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε τμήμα επιφάνειας 6.300 τ.μ. επί της 10ης επαρχιακής οδού μετά τη Νικήσιανη και στα όρια των Νομών Καβάλας-Σερρών. Όλες οι παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων συνοδεύονται και από νέες διαγραμμίσεις. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με επιπλέον παρεμβάσεις σε τμήματα της 10ης επαρχιακής οδού μεταξύ Ελαιοχωρίου και Φωλεάς.

Μετά από όλες τις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το έργο των ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο των ορεινών χωριών του Νομού Καβάλας, προϋπολογισμού ενός εκ. ευρώ.

«Η συντήρηση του οδικού μας δικτύου και η ασφάλεια των οδηγών και των επισκεπτών μας αποτελούν προτεραιότητα της Διοίκησης και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης στο μήνυμά του.