Περιοδεία κλιμακείου της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας [φωτογραφίες]

«Να μπει σε πορεία ανάπτυξης η ΠΕ Καβάλας και συνολικά η ΠΑΜ-Θ»: Με ποιους συναντήθηκαν τα μέλη της περιφερειακής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χριστόδουλο Τοψίδη

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης» περιόδευσε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας, Ταξίαρχο Ι. Καραμανλή, τον υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων της Καβάλας, καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καβάλας, Ηλία Κιοσσέ.

Επίσης κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Καβάλας συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ιατρό Βαγγέλη Καμπουρίδη. Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο κ. Τοψίδης συναντήθηκε και με τον τέως πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Κώστα Πανταζή, με τον αντιδήμαρχο Ελευθερών, Χρ. Πριονίδη και επισκέφθηκε τα συσκευαστήρια σταφυλιών Μυρτόφυτου-Φωλιάς, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να συζητήσει με αμπελουργούς, οινοποιούς, εξαγωγείς και γεωπόνους της περιοχής.

Το απόγευμα επισκέφθηκε την αγορά της Χρυσούπολης και την παραλία της Κεραμωτής, ενώ παρακολούθησε τον Εσπερινό στο πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Ερατεινό, καθώς και την υπαίθρια εκδήλωση.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Ερατεινό, ο κ. Τοψίδης είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη.

Από την όλη περιοδεία του κλιμακίου της «Περιφερειακής Σύνθεσης», για άλλη μια φορά αναδεικνύεται «το πόσο πίσω έχουν μείνει τα έργα τα οποία θα σηματοδοτούσαν την ανάπτυξη της ΠΕ Καβάλας, ενώ παροιμιώδης είναι και η αδιαφορία της διοίκησης για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της ΠΕ Καβάλας», αναφέρει η περιφερειακή παράταξη με ανακοίνωσή της.

«Η Περιφερειακή Σύνθεση θέλει τόσο τους πολίτες όσο και την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού ως συνοδοιπόρους στη δύσκολη προσπάθεια, ώστε να μπει σε πορεία ανάπτυξης η ΠΕ Καβάλας και συνολικά η ΠΑΜ-Θ», συμπληρώνει.

«Στις 8 Οκτωβρίου η Περιφέρεια αλλάζει σελίδα με την ψήφο των πολιτών. Στις 8 Οκτωβρίου ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διεκδίκηση θα αντικαταστήσουν την μετριότητα και τον ωχαδερφισμό στη Διοίκηση της Περιφέρειας», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.