Κώστας Παπακοσμάς: Ένα όμορφο ταξίδι συμμετοχής στην Αυτοδιοίκηση συνεχίζεται…

Ευχαριστήριο μήνυμα και κάλεσμα για στήριξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Μνα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει ο Κώστας Παπακοσμάς προς όσους και όσες τον ψήφισαν στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 (έλαβε 1.833 ψήφους), ενώ παράλληλα καλεί για στήριξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Το «ευχαριστώ» του Κώστα Παπακοσμά

Ευχαριστώ από καρδιάς, ένα όμορφο ταξίδι συμμετοχής στην Αυτοδιοίκηση συνεχίζεται… άπειρες οι ευχές σας, με γεμίζουν χαρά, συγκίνηση αλλά αίσθημα ευθύνης. Για μια ακόμα φορά με δείξατε ότι είστε δίπλα μου. Ο «σταυρός», τα εγκάρδια λόγια, το ζεστό βλέμμα και χαμόγελο είναι για ‘μένα βίωμα ζωής. Μια θέση στα έδρανα του συμβουλίου δεν είναι αυτοσκοπός, σκοπός είναι η διάθεση προσφοράς και αυτό το συναίσθημα το νιώθω χάρις σε εσάς. Δίπλα μου πάντα, δίπλα σας πάντα. Ευχαριστώ. Την Κυριακή που μας έρχεται σας καλώ να ψηφίσετε τον συνδυασμό της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» και τον Χρήστο Μέτιο. Η Περιφέρειά μας αξίζει να συνεχίσει να βλέπει μπροστά με εμπειρία και γνώση.