Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος εκλέχτηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Το «ευχαριστώ» του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας-Μέλος του Διοικητικού είναι και ο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χριστόδουλος Τοψίδης, καθώς οι Περιφερειάρχες συμμετέχουν στη Διοίκηση χωρίς εκλογές

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν πάνω από 300 εκλέκτορες από όλη τη χώρα, με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα να ανανεώνει τη θητεία του.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν οι δεκατρείς εκλεγμένοι Περιφερειάρχες και το όργανο συμπληρώθηκε με την εκλογή δώδεκα περιφερειακών συμβούλων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και μάλιστα με αξιοσημείωτη συγκέντρωση ψήφων.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χριστόδουλο Τοψίδη, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών. Η προσπάθεια συνεχίζεται», αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος στο μήνυμά του.