Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 1918-2017: Οι πρώτοι «αποχαιρετισμοί» από την Καβάλα στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ

Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» ο Μακάριος Λαζαρίδης για το «Καλό Ταξίδι» στον πρόεδρο - Το σχόλιο Καλλιοντζή

Έφυγε από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πρώην πρωθυπουργός και πατέρας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017 σε ηλικία 99 ετών. “Σήμερα στη 01:00 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν”, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του.

Το «αντίο» του Μακάριου

Με την ανάρτηση μίας σχετικά πρόσφατης, κοινής φωτογραφίας τους «αποχαιρετά» τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος και στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης, γράφοντας στο προφίλ του στο facebook: «Ήσουν πάντα μπροστά από την εποχή σου. Καλό ταξίδι, Πρόεδρε…».

Το σχόλιο Καλλιοντζή

Την ανάρτηση Λαζαρίδη σχολίασε μεταξύ άλλων και ο τ. Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής: «Καλό ταξίδι. Έβλεπε πολύ μπροστά και προέβλεψε σωστά προειδοποιώντας εγκαίρως. Ο λαϊκισμός όμως είχε ριζώσει δυστυχώς για την χώρα μας. Με προσωπικό πολιτικό κόστος είπε τις αλήθειες στον λαό. Αποδείχτηκε ότι δεν εισακούστηκε. Η συνέχεια και οι συνέπειες στις μέρες μας. Καλόν Παράδεισο».