Οριστικοποιήθηκε η περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη σε Καβάλα και Δράμα

Διαβάστε το πρόγραμμα της επίσκεψης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην περιοχή μας

Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην περιοχή μας. Μετά από αρκετές αλλαγές ως προς τις ημερομηνίες, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία σε Καβάλα και Δράμα στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερα «σφιχτού» προγράμματος με πλήθος επαφών με φορείς αλλά και -κυρίως- με τους κατοίκους της περιοχής.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας -και Καβαλιώτης- Μακάριος Λαζαρίδης (στην κεντρική φωτό, ο Μακάριος με τον Κυριάκο μαζί στο Imaret, από παλιότερη επίσκεψη στην Καβάλα)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και τους τέσσερις δήμους της Καβάλας. Επίσης, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στο «Σίγμα» της Νέας Καρβάλης, ενώ ενδεχόμενα θα βρεθεί και στην εξέδρα ή το πλωτό γεωτρύπανο της εταιρίας στον κόλπο της Καβάλας. Κατόπιν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «περάσει» από τον δήμο Νέστου για να βρεθεί για λίγες ώρες στο νησί της Θάσου και το απόγευμα θα «κινηθεί» στην πόλη της Καβάλας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί για λίγη ώρα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, προτού αναχωρήσει για τη Δράμα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πότε θα επισκεφθεί το Παγγαίο, αν αυτό θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης.

Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας του αρχηγού της ΝΔ στην περιοχή μας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.