Στο Εργατικό Κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συναντήσει τους Απολυμένους της ΒΦΛ

Εκτός επισήμου προγράμματος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ενημερωθεί για την «υπόθεση Λιπάσματα» από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων

Φαίνεται πως η «ανοιχτή» πρόσκληση του Σωματείου των Εργαζομένων στη ΒΦΛ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια συνάντηση-ενημέρωση (διαβάστε την εδώ) «έπιασε τόπο». Κατόπιν μεσολάβησης του βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017, με το πέρας της προγραμματισμένης συνάντησής του με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας για να «δει» τους Απολυμένους και να ακούσει τα όσα έχουν να του πουν.

Το «ραντεβού» αυτό του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι εκτός του επίσημου προγράμματός του όπως αυτό ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία (διαβάστε το εδώ) και το οποίο ήδη είναι αρκετά «σφιχτό». Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο ΕΥΚ με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των Εργαζομένων της ΒΦΛ τα οποία και πρόκειται να τον ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την «υπόθεση» της λιπασματοβιομηχανίας, για τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους πρώτους 56 απολυμένους των Λιπασμάτων (διαβάστε την εδώ) αλλά και για τις επόμενες νομικές ενέργειές τους μετά και το «ναυάγιο» της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα με την ακύρωση της τριμερούς συμφιλιωτικής σύσκεψης στο Υπουργείο Εργασίας (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).