Κυριάκος και Μακάριος από νωρίς στην Ιχθυόσκαλα (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε η περιοδεία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου 2017 στην Καβάλα όπου και διανυκτέρευσε. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στην Ιχθυόσκαλα, πρώτο «σταθμό» της διήμερης περιοδείας του σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα (διαβάστε το επίσημο πρόγραμμα εδώ).

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και, φυσικά, Καβαλιώτης στην καταγωγή, Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία από την Ιχθυόσκαλα, γράφοντας: «Στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα προβλήματα των αλιέων και του πρωτογενούς τομέα δεν μπορούν να περιμένουν».

To «παρών» στην Ιχθυόσκαλα επίσης έδωσαν ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο πολιτευτής του κόμματος Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καβάλας Μαρίνα Φιλιππίδου και άλλα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.