«Καρφιά» Νεφελούδη για την απαξιωτική στάση Μητσοτάκη απέναντι στους Απολυμένους της ΒΦΛ

«Πρόθεση της ΝΔ η προστασία της λαμογιάς και της παραβατικότητας»! - «Φαρμακερή» ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας μετά το «φιάσκο» στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας

Λίγη ώρα μετά την επεισοδιακή ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους Απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, ο Ανδρέας Νεφελούδης καταφέρθηκε με «σκληρή» γλώσσα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «προστασία της λαμογιάς και της παραβατικότητας».

Νά η ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας όπως την ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook:

«Ο Μητσοτακης δεν ειδε αντιπροσωπια των απολυμενων απο τα λιπασματα. Το προσχημα ηταν η αρνηση, λεει, της φρουρας του (sic). Ειδε ομως στα κρυφα αντιπροσωπεια των εργαζομενων που δουλευουν. Τι δεν καταλαβαινεις; Ενα μικρό διδαγμα για το ποιες ειναι οι πραγματικές προθέσεις της ΝΔ. Η προστασια της λαμογιάς και της παραβατικότητας. Οι άλλοι οι εντιμοι και αγωνιστές στον καιάδα. Μπορει αγαπητοί φίλοι να αργουμε, μπορει να παλευουμε για τξν καλυτερη λυση στα πλαισια ενος μεγάλου πολέμου που βλέπετε οτι αντιμετωπίζουμε. Αλλά ειμαστε και θα είμαστε μαζί ως το τέλος που θα ειναι νικηφόρο. Οι άλλοι που το δημιουργησαν όλο αυτό θα ειναι πάντα απέναντι κρυμμένοι στην σκόνη της διαπλοκής τους. Να ειστε σίγουροι ότι αν ο Κούλης πάει Θεσσαλονίκη δεν θα συναντήσει τους απλήρωτους του Καρυπίδη αλλά τον ίδιο τον παραβάτη. Αυτοί ειναι».