Συνάντηση Μητσοτάκη-Απολυμένων ΒΦΛ: Ένα «σήριαλ» που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο και παρολίγο να καταλήξει στα… παγκάκια του Αγίου Παντελεήμονα!

Διαβάστε το παρασκήνιο πίσω από τις μεταμεσονύχτιες «διαπραγματεύσεις» για ένα ραντεβού που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά ποτέ...

Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017 εξανεμίστηκε κάθε ίχνος ελπίδας ότι τελικά μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του Διοικητικού Συμβουλίου των Εργαζομένων στη ΒΦΛ ίσως να πραγματοποιούνταν έστω και την ύστατη στιγμή, προτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρήσει από την πόλη της Καβάλας με προορισμό το Παγγαίο, τους Φιλίππους και τέλος τη Δράμα.

Μετά και το χθεσινό «φιάσκο» στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας (διαβάστε ρεπορτάζ εδώ και εδώ), οι επαφές μεταξύ του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου και του προέδρου των Εργαζομένων Νίκου Βογιατζίδη συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων «έπεσαν» διάφορες προτάσεις: από το να επισκεφτούν νωρίς το πρωί οι Απολυμένοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο του, να γίνει συνάντηση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας μέχρι και να γίνει τελικά το ραντεβού στα… παγκάκια (!!!) κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στον Περιφερειακό έτσι ώστε από εκεί μετά ο πρόεδρος της ΝΔ να αναχωρήσει κατευθείαν για Ελευθερούπολη!

Όλες αυτές οι «προτάσεις» απορρίφθηκαν από τον κ. Βογιατζίδη, αφού θα έπρεπε να «αποκατασταθεί» το Εργατικό Κέντρο Καβάλας το οποίο η ίδια η πλευρά του κ. Μητσοτάκη είχε προτείνει ως τόπο συνάντησης!

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017, υπήρξε νέα επικοινωνία Παναγιωτόπουλου-Βογιατζίδη, με τον βουλευτή να δηλώνει στον εκπρόσωπο των Απολυμένων ότι «θα γινόταν η συνάντηση» και μάλιστα στην έδρα του ΕΥΚ Καβάλας, αλλά αυτήν τη φορά αντέδρασε έντονα ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης (!!!) ο οποίος έχοντας δει αργά το προηγούμενο βράδυ την ανάρτηση Νεφελούδη (διαβάστε την εδώ) έθεσε… βέτο!

Για το θέμα αναμένονται εντός της ημέρας επίσημες ανακοινώσεις τόσο από το Σωματείο των Εργαζομένων όσο και από τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει κάποιος σχολιασμός από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας…