Δήλωση Μητσοτάκη για την πολιτική κατάσταση της χώρας με φόντο τους τρούλους του Imaret και την πόλη της Καβάλας (βίντεο)

«Tο θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017, λίγο προτού αναχωρήσει από την πόλη της Καβάλας για να κατευθυνθεί προς το Παγγαίο, τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και από εκεί να συνεχίσει την περιοδεία του στον Νομό της Δράμας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε δήλωση μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι η «το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει».

Το «ειδικό» ενδιαφέρον για την Καβάλα συνίσταται στο ότι η δήλωση αυτή έγινε με φόντο την πόλη, από την αυλή του Imaret, του ξενοδοχείου όπου ο κ. Μητσοτάκης κατέλυσε για δυο νύχτες. Δείτε την on camera δήλωση εδώ:

«Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας υπεύθυνη στάση. Η ανικανότητα και ο τυχοδιωκτισμός του προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην οικονομία μας, ζημιά την οποία οι Έλληνες πληρώνουν – και θα πληρώνουν ακριβά -με αυξημένους φόρους και μειωμένους μισθούς και συντάξεις.

Οι ευθύνες για όσα συνέβησαν είναι πρωτίστως δικές του.

Δυστυχώς, όμως, δεν διδάχτηκε τίποτα. Εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του. Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Στην οικονομία, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, όταν την έχει ήδη δεσμεύσει σε λιτότητα διαρκείας.

Και στους υπόλοιπους τομείς, με ιδεοληψίες και αυταρχισμό, χτίζει το δικό του κομματικό Κράτος.

Το θλιβερό κεφάλαιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει.

Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να κάνει, επιτέλους, το μεγάλο άλμα στο μέλλον».