Τσανάκα-Μητσοτάκης «πρωταγωνιστές» στο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το ορθόδοξο» μέσω… KAVALA POST!

Δείτε τη φωτογραφία του KAVALA POST από τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τη δήμαρχο Καβάλας που έγινε... viral!

To χιούμορ είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του ελληνικού διαδικτύου, με τους χρήστες να «σχολιάζουν» -πότε με τρόπο ιδιαίτερα πετυχημένο και πότε όχι- (και) την πολιτική επικαιρότητα. Ο πλέον δημοφιλής τρόπος «σχολιασμού» του είδους είναι η δημιουργία των λεγόμενων Memes, βάζοντας «λεζάντες» σε καρέ που, για κάποιον λόγο, ξεχωρίζουν.

Ένα τέτοιο καρέ, ένα φωτογραφικό ενσταντανέ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γραφείο της Δήμητρας Τσανάκα το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017 ήταν και η κεντρική φωτογραφία αυτού του άρθρου, από το ρεπορτάζ του KAVALA POST για το γεγονός. Τραβηγμένη από τον δημοσιογράφο Θανάση Σοφιανό, η συγκεκριμένη «πρωταγωνίστησε» σε ουκ ολίγα χιουμοριστικά «σχόλια» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook και twitter), προφανώς λόγω του τρόπου με τον οποίο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κοιτάζει τη δήμαρχο Καβάλας…

Τη φωτογραφία μας αυτή «ψάρεψε» και το «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το ορθόδοξο», η ιδιαίτερα δημοφιλής Σελίδα στο facebook που «μετράει» πάνω από 100.000 ακόλουθους, έχοντας ξεπεράσει σε Likes ακόμα και την επίσημη Σελίδα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ αλλά ΚΑΙ την αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας!

Νά η ανάρτηση:

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο πρώτος που… ανέδειξε τη φωτογραφία και της έβαλε λεζάντα -την οποία και παράφρασαν για τις ανάγκες του δικού τους περιεχομένου οι «σύντροφοι» του «Παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου» ήταν ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ και της 24Media Δημήτρης Ν. Μανιάτης, o γνωστός επίσης και ως «Κομισάριος»!

[Η αυθεντική του ανάρτηση φαίνεται στο κάτω μέρος της ανάρτησης των… παλαιοπασόκων.]