Απάντηση Αμοιρίδη σε Μέτιο για την «έξωση»: Του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια και όλοι μας να είμαστε καλά το… 2019!

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ απαντά στη γραπτή δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ που τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης

Έκπληκτος δηλώνει ο Μιχάλης Αμοιρίδης για την επιλογή του Χρήστου Μέτιου να τον αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο της παράταξης της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές μέσω γραπτής δήλωσης (διαβάστε την εδώ), αφού, όπως ισχυρίζεται, της ανακοίνωσης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δεν προηγήθηκε καμία προσωπική επαφή!

Ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ και τ. εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας επικαλείται σε δική του γραπτή δήλωση το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη δηλώνοντας ότι συνεχίζει να ανήκει στην Περιφερειακή Αναγέννηση που εκείνος ίδρυσε.




Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Αμοιρίδη.

Η θέση μου είναι και παραμένει στην Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη

«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του κου Χρήστου Μέτιου, διότι δεν είχα κάποια σχετική συζήτηση μαζί του. Είναι πρωτότυπο! Τα περί έργου και οραμάτων τα αφήνω στην κρίση των πολιτών.

H θέση μου είναι και παραμένει στην Περιφερειακή Αναγέννηση (του Γιώργου Παυλίδη) και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί αυτή την επιλογή μου.

Είμαστε άνθρωποι και το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ευχαριστώ τον κ. Μέτιο για την συνεργασία μας, του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια και όλοι μας να είμαστε καλά το 2019».