Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου: Δύο ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης

Λίγες ώρες μετά την αναβολή της δίκης των 55 νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων του δήμου για την υπόθεση των διμηνιτών, Χρήστος Πριονίδης και Ανδρέας Καλλινικίδης ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη Ξουλόγη

Με την ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Κώστα Γάκη της ανεξαρτητοποίησης δύο δημοτικών συμβούλων από τη μείζονα αντιπολίτευση ξεκίνησε η συνεδρίαση του Σώματος το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2017.

Πρόκειται για τον Χρήστο Πριονίδη και τον Ανδρέα Καλλινικίδη, πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑ Παγγαίου, οι οποίοι ανήκαν μέχρι και σήμερα στην παράταξη Ξουλόγη, με τα… πρώιμα προεκλογικά σενάρια περί «μεταγραφής» των εν λόγω δημοτικών συμβούλων σε άλλες παρατάξεις να δίνουν και να παίρνουν.

Μάλιστα, σημειολογικά, η ανεξαρτητοποίηση των κ. κ. Πριονίδη και Καλλινικίδη έγινε λίγες ώρες μετά την αναβολή της δίκης των 55 νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων του δήμου Παγγαίου (διαβάστε σχετικά εδώ), με την αιτιολογία της μη υποβολής αποδεικτικού νόμιμης κλήτευσης για κάποιους από τους κατηγορούμενους, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θράκης για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.