Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο Θεός να έχει καλά τον Μητσοτάκη και τον… Άδωνι! [βίντεο]

Ομιλία του βουλευτή στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Προϋπολογισμού του έτους 2018 σε «διάλογο» με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και «καρφιά» για τα διπλά ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για τον Προϋπολογισμό του 2018 που κατέθεσε προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια η κυβέρνηση. Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο βήμα και αποφάσισε να… αφήσει στην άκρη το σχέδιο της ομιλίας που είχε ετοιμάσει και να μιλήσει από στήθους, απευθυνόμενος, κατά κύριο λόγο, στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη!

«Ο Θεός να έχει καλά τον Μητσοτάκη και τον Άδωνι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, γιατί «όσο υπάρχουν αυτοί, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτει και άλλους προϋπολογισμούς», συμπληρώνοντας με νόημα πως οι προσπάθειες όσων προσποιούνται ότι η πολιτική ζωή του τόπου ξεκίνησε το 2015 έχουν πέσει στο κενό.

Ο Καβαλιώτης βουλευτής δεν «χαρίστηκε» ούτε στο ΠΑΣΟΚ, αφού πέταξε τα «καρφιά» του για τις «μεταμορφώσεις» του Κινήματος σε Δημοκρατική Συμπαράταξη και εσχάτως σε Κίνημα Αλλαγής και, κυρίως, για τις αλλαγές στα ΑΦΜ με απώτερο στόχο να αποφευχθεί η αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΣΟΚ!

Δείτε σε βίντεο όλη την ομιλία Εμμανουηλίδη στην Ολομέλεια της Βουλής: