Μακάριος Λαζαρίδης: Η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων! [ηχητικό]

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη δηλώνει την ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το «Μακεδονικό» ζήτημα

Τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μία αλλαγής στάσης στο «στρατόπεδο» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ (Σκόπια). Μετά τις αλλεπάλληλες και, εν πολλοίς, αντικρουόμενες δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως κλίνει προς μία πιο «σκληρή» στάση στο «Μακεδονικό» ή «Σκοπιανό», αποκλείοντας a priori την περίληψη της λέξης «Μακεδονία» στην ονομασία της γείτονος χώρας.

Στη «γραμμή» πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ που σπεύδουν να επικοινωνήσουν τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το συγκεκριμένο θέμα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου Μακάριος Λαζαρίδης είναι ο πρώτος Καβαλιώτης που έκανε δήλωση σχετικά, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018 στον ραδιοσταθμό ALPHA Radio 88,6 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη.

Ακούστε τη δήλωση Λαζαρίδη για την ονομασία των Σκοπίων και την «κόκκινη γραμμή» της Νέας Δημοκρατίας στη χρήση της λέξης «Μακεδονία» εδώ: