Το σκάνδαλο Novartis επηρέασε και την επίσκεψη Πολάκη στην Καβάλα

Άλλαξε το πρόγραμμα της περιοδείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε Καβάλα και Θάσο-Πότε θα εγκαινιάσει την ΤΟΜΥ του Αγίου Λουκά και τη νέα μονάδα του ΕΚΑΒ Θάσου

Η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Καβάλα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 μετατίθεται για την επόμενη βδομάδα, καθώς οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis «κράτησαν» τον υπουργό στην Αθήνα.

Ο κ. Πολάκης θα έρθει στην Καβάλα την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, όπου στις 12:00 θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στον Άγιο Λουκά, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στο Νοσοκομείο, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Στάθη Τσαρίδη, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφώντα Κροκίδη, με τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, καθώς και με γονείς παιδιών με σύνδρομο Down. Στις 18:00 ο υπουργός θα βρίσκεται στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καβάλας για να παραστεί στη δημόσια λογοδοσία στην οποία θα προβεί ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου.

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 ο κ. Πολάκης θα επισκεφτεί το νησί της Θάσου, για να εγκαινιάσει στις 12:00 τη νέα μονάδα του ΕΚΑΒ, ενώ θα συναντηθεί με τη διοίκηση και με εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Πρίνου, καθώς και με τον δήμαρχο Κώστα Χατζηεμμανουήλ.