Στον δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Τι πρέπει να κάνουν τα μέλη για να έχουν δικαίωμα ψήφου

Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και οι σύνδεσμοι για την εκλογή συνέδρων

Από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας Εκλογής Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Ενημερωτικά:

  • Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017.
  • Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και τον σύνδεσμο. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018.
  • Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει μέχρι και αύριο τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει σε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password).
  • Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για τη νέα του εγγραφή.