Μάκης Παπαδόπουλος για ΔΕΥΑΚ: Η δήμαρχος μάς κοροϊδεύει όλους!

«Σκληρή» κριτική του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας στη Δήμητρα Τσανάκα με αφορμή τη βλάβη στον Βιολογικό της Καβάλας και ένα μήνυμα με... νόημα στον Νίκο Ξανθόπουλο

Εμμένει στην ανάγκη για σύσταση Ειδικής Επιτροπής που θα ελέγξει τα πεπραγμένα των τελευταίων δύο ετών στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (διαβάστε σχετικά εδώ) ο Μάκης Παπαδόπουλος, πρόταση που επαναφέρει στο προσκήνιο με αφορμή τη βλάβη στον Βιολογικό Σταθμό της ΔΕΥΑΚ στην Καβάλα.

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας κατηγορεί ευθέως τη δήμαρχο Καβάλας ότι είπε ψέματα για τη συγκεκριμένη βλάβη το μέγεθος της οποίας θέλησε να υποβαθμίσει, ενώ στο τέλος της δήλωσής του στέλνει ένα «μήνυμα» στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ξανθόπουλο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου.

Εμείς δεν “παίζουμε” με τη υγεία των Καβαλιωτών όπως η Δήμαρχος Καβάλας…

«Το χθεσινό ρεπορτάζ του ENA CHANNEL για τη βλάβη που υπάρχει εδώ και πολλές ημέρες στον βιολογικό σταθμό της ΔΕΥΑΚ στην Καβάλα επιβεβαιώνει την ανησυχία που εκφράζουμε, εδώ και 1 χρόνο περίπου, με επιστολές, ερωτήσεις και προτάσεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΚ στο σύνολο της λειτουργίας της, και ειδικότερα οι βιολογικοί σταθμοί σε Καβάλα και Δάτο.

Η Δήμαρχος Καβάλας εδώ και καιρό μας κοροϊδεύει όλους. 

Μας έλεγε ότι όλα είναι καλά στους βιολογικούς σταθμούς, ότι η βλάβη στον σταθμό της Καβάλας είναι μία “φλαντζούλα” που χάλασε και άλλα τέτοια. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΕΣΗ, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι υπάρχει τελικά πρόβλημα. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι κάλεσε ομάδα τεχνικών από την Αθήνα για να εξετάσουν την έκταση των προβλημάτων…

Επειδή λοιπόν η Δήμαρχος και η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ είναι πλέον ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, έχουμε ζητήσει εδώ και 20 μέρες, με επιστολή μας, τη σύσταση ειδικής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις και με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, για να ελέγξει όχι μόνο τους βιολογικούς σταθμούς αλλά και όλα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια με απόλυτη ευθύνη της Δημάρχου και της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ.

Όλα στο φως!

Η Δήμαρχος αγνόησε την πρότασή μας, γιατί δεν θέλει να γίνει σε βάθος διερεύνηση όσων συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΚ τα 2 τελευταία χρόνια, και μάλιστα από ανεξάρτητους αξιολογητές.

Δυστυχώς για όλους μας, η Δήμητρα Τσανάκα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ούτε για τους βιολογικούς σταθμούς ούτε για τη ΔΕΥΑΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

ΙΣΑ – ΙΣΑ, ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!

Ποιος ξεχνά το απίστευτο “αλαλούμ” που υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο με τους λογαριασμούς του νερού, που δημιουργήθηκε από τις κακές επιλογές της Δημοτικής Αρχής;

ΥΣ: Στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκο Ξανθόπουλο, που βρίσκεται σε προφανή πανικό και έχει χάσει την ψυχραιμία του, αφιερώνουμε το γνωστό γνωμικό: “Αλαζονεία είναι η προσποίηση προσόντων που δεν υπάρχουν”…».