Επίσημη πρώτη για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της ΟΝΝΕΔ

Τέθηκαν οι στόχοι και τα σχέδια της νέας διοίκησης και διαμορφώθηκε το οργανόγραμμα των δράσεων της Οργάνωσης-Το μήνυμα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καβάλας Απόστολου Καλτζίδη προς τη νεολαία του Νομού

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της ΟΝΝΕΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Τέθηκαν τα θέματα προς συζήτηση και παρουσιάστηκε το σχέδιο της νέας διοίκησης για την επόμενη μέρα.

Στόχος της νέας ΟΝΝΕΔ, όπως αποφάσισαν από κοινού τα νέα μέλη της, είναι η ισχυρή παρουσία της στα δρώμενα του Νομού Καβάλας, με έντονο πολιτικό στίγμα και παραγωγή ορθού πολιτικού λόγου. Ταυτόχρονα, συζητήθηκε και διαμορφώθηκε το οργανόγραμμα των δράσεων της Οργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καβάλας Απόστολος Καλτζίδης κατά την έναρξη της νομαρχιακής διάσκεψης έδωσε το στίγμα των δράσεων της Οργάνωσης, λέγοντας τα εξής: «Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας περνάει σε μια νέα εποχή. Σήμερα, συνεδριάζουμε για πρώτη φορά 6 μέρες μετά τον ορισμό της Νομαρχιακής Επιτροπής και στέλνουμε το μήνυμα της ΟΝΝΕΔ σε όλους τους νέους και τις νέες του Νομού μας. Επιδιώκουμε μια ανοιχτή και δημοκρατική ΟΝΝΕΔ Καβάλας και είμαστε εδώ, παρόντες στον μεγάλο αγώνα της παράταξης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αλλάξουμε την Ελλάδα και να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στους Έλληνες που δοκιμάζονται σκληρά και μαστίζονται από την αναλγησία και την αναποτελεσματικότητα της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος εδώ και δεκαετίες».

Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσαν μεταξύ άλλων τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καβάλας Θανάσης Φιλόσογλου, καθώς και μέλη της Οργάνωσης.