Κωστής Σιμιτσής: Η υπεύθυνη ηγεσία φέρνει αποτέλεσμα κι όχι οι αλλαγές προσώπων

Δηκτική ανακοίνωση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τον «ανασχηματισμό» στη διοίκηση του δήμου

Για «ατελέσφορες αλλαγές της κ. Τσανάκα (Ώδινεν όρος και έτεκε μυν)» κάνει λόγο ο τέως δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλα-Φίλιπποι Ανοιχτή Πόλη, Κωστής Σιμιτσής, σχολιάζοντας τον «ανασχηματισμό» στη διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Σιμιτσής σημειώνει ότι όλα ξεκινούν από μια αποφασιστική ηγεσία, ειδάλλως χάνοντας οι όποιες ατομικές πρωτοβουλίες και «η παρένθεση απραξίας, ατολμίας, αμετροέπειας και κακής διαχείρισης των οικονομικών θα κλείσει το 2019».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέως δημάρχου

Η κ. Τσανάκα προσπαθεί να δείξει άλλο πρόσωπο στη διοίκησή της. Ανακατεύει με αγωνία την τράπουλα και συνεχώς καίγεται. Μαζί της όμως καίγονται η πόλη και όλος ο Δήμος.

Δυστυχώς για όλους μας το παιχνίδι έχει χαθεί. Ο Δήμος Καβάλας από πρωτοπόρος κατάντησε ουραγός στο ΕΣΠΑ και στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Δεν γίνονται έργα, δεν υπάρχει σχεδιασμός για το μέλλον, λείπει η συλλογική στόχευση.

Οι αλλαγές προσώπων στη διοίκηση δεν πρόκειται να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Χωρίς την κινητήρια δύναμη της υπεύθυνης ηγεσίας τα πρόσωπα δεν μπορούν να παίξουν κανένα ρόλο και η όποια ατομική τους πρωτοβουλία θα χαθεί μέσα στη δίνη της ασυνεννοησίας, της χαλάρωσης και της ευθυνοφοβίας που διακατέχουν τη διοίκηση.

Στο μεταξύ η σπατάλη θα συνεχίζεται.

Ο λαός της Καβάλας θα πρέπει να κάνει υπομονή. Αυτή η παρένθεση απραξίας, ατολμίας, αμετροέπειας και κακής διαχείρισης των οικονομικών θα κλείσει το 2019.