Ο λόγος στους πολίτες: Από τον Αμυγδαλεώνα ξεκίνησε τις επαφές του με τις τοπικές κοινωνίες ο Μακάριος Λαζαρίδης

Δίωρη συζήτηση του Συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους προέδρους των Κοινοτήτων Αμυγδαλεώνα-Πολυστύλου-Δάτου για υποδομές, Ε-61, Egnatia Aviation, TAP κ.ά. θέματα

ΟΣύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 τον Αμυγδαλεώνα για να ενημερωθεί για τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Τοπικής Κοινότητας. Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», να συνομιλήσει στο Κοινοτικό Γραφείο του Αμυγδαλεώνα με φορείς και σωματεία και να ακούσει για δυο και πλέον ώρες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αμυγδαλεώνα και Πολύστυλου-Δάτου κ.κ. Δημήτρη Πουρσαϊτίδη και Χάρη Σαλτζίδη αντίστοιχα, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής έθεσαν όλα τα μεγάλα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ήταν οι υποδομές (δεξαμενή, δίκτυο ομβρίων υδάτων και ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις), ο εκσυγχρονισμός του κλειστού γυμναστηρίου, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση σε ιδιώτη του παλαιού αεροδρομίου, η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της Egnatia Aviation, η κατασκευή του ευρωπαϊκού οδικού άξονα Ε-61 και του TAP.

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, ο Μακάριος Λαζαρίδης θα επισκεφθεί στις 13:00 το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, ενώ το απόγευμα στις 18:00, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.